Faber Fabula

Odsavač par, je v kuchyni jeden z nejdůležitějších prvků, u kterých mnozí lidé chybují a jeho správný výběr podceňují. Je to ale právě odsavač, který vám může znepříjemnit užívání Vaší nové kuchyně. Proto doporučuji se nad touto problematikou opravdu zamyslet a nechat si od odborných prodejců poradit. U odsavačů par, jde hlavně o jejich výkon, hlučnost a v neposlední řadě vzhled.

Na trhu existují mnozí výrobci, kde najdete perfektní vzhled za perfektní cenu, ale výkon s hlučností už vezme za své. Takový odsavač je opravdu jen jako doplněk a 90% lidí ho ani raději nepouští. Doporučuji se těmto výrobkům úplně vyvarovat. Proto Vám doporučuji vybírat jen odsavače, které mají výkon dle Vašich potřeb a nízkou hlučnost.

.

Digestoř Fabula je jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů. Instaluje se do pracovní desky za varnou plochu. Při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Odsává páry a pachy z prostoru nad varnou plochou a současně z prostoru celé kuchyně. Elegantní černé sklo zakrývá tukové kazetové filtry a umožňuje snadnější údržbu digestoře. Výsuvná část je o 10cm vyšší než podobné produkty jiných značek. Ventilační jednotku digestoře lze umístit do skříňky z přední nebo zadní části těla, případně na zakázku jako externí jednotku mimo skříňku; potrubí lze napojit z pravé nebo levé strany, z přední nebo zadní části těla a také zespodu. Z nadstandardních funkcí se odsavač může pyšnit signalizací nasycení filtrů, možností doběhu po ukončení vaření a funkcí ventilace "24", která zabezpečí celodenní ventilaci vaší kuchyně. Záruka na bezchybnou funkci 5 let.